Home | Wie Wij Zijn

Wil je meer weten over Jesus.net en waar deze organisatie voor staat? Klik dan hier.

Hieronder kun je meer lezen over de schrijvers van Ik Wonder Jou.

Eric-photo

ERIC CÉLÉRIER

YouareBeloved_Wilma_Veen_HIRES_186

WILMA VEEN

ERIC CÉLÉRIER

Ik heb een passie voor het gebruik van nieuwe technologie om het Goede Nieuws van Jezus Christus te vertellen. God heeft mij gebruikt om TopChrétien (een Franse, christelijke website) te beginnen, evenals Jesus.net (een wereldwijde beweging voor evangelisatie en discipelschap). Aan God alle eer voor wat door deze organisaties bereikt is!​

Ik ben ook pastor en voorzitter/lid van verschillende besturen van christelijke organisaties, waaronder de theologische faculteit van Jeruzalem in Israël.​

Ik hou van God en geloof dat Hij de God van wonderen is! Ik hou van mensen en ik verlang ernaar dat ze gezegend worden, meer dan ze ooit zouden kunnen dromen! Daarom begon ik met Ik Wonder Jou.​

Ik geniet van het leven en houd heel veel van mijn mooie vrouw, Muriel, en onze drie geweldige kinderen, Amandine, Benjamin en Clément. Muriel en ik zijn inmiddels ruim 27 jaar getrouwd. Ik ben dankbaar voor mijn vrienden en de grootste fan van de teams van TopChrétien en Jesus.net.​

 

Een beetje geschiedenis…
Op mijn achttiende werd ik christen. Na een speciale oproep van God besloot ik mijn leven aan Hem toe te wijden en Hem te dienen. Ik diende eerst door te werken voor Billy Graham, een bekende internationale evangelist, die inmiddels overleden is.​

Daarna werd ik voorganger. Om mensen te vertellen over onze kerk zette ik mijn eerste stappen op het internet. In 1997 lanceerde ik mijn eerste website.​

Vandaag de dag werkt een geweldig team van ongeveer 50 vaste personeelsleden en enkele honderden vrijwilligers mee om de droom van TopChrétien en Jesus.net werkelijkheid te maken.​

Mijn droom is om het Goede Nieuws van het evangelie te delen met internetgebruikers over de hele wereld. Bedankt voor je deelname aan dit avontuur!​

Zo blij dat je bestaat!

Eric-handtekening-witteachtergrond

WILMA VEEN

Mijn grootste passie is om jou te inspireren met hoop, liefde, vrolijkheid, vertrouwen, moed en levenslust. Leef het leven lichter! Pluk de dag en vul je hoofd met positiviteit. Ik wens je toe dat het Zonlicht telkens opnieuw doorbreekt in elke situatie in je leven. Daarom geef ik mijzelf met hart en ziel aan Ik Wonder Jou. Ik geloof dat er wonderen in jouw leven gaan gebeuren. Dat wat je hoort en leest je hart mag verwarmen, omarmen en vullen. Meer rust, meer liefde en meer levensgeluk voor jou. Dat is mijn allergrootste missie.
Juist als soms alles donker is wens ik dat God, met Zijn liefde, je leven zal verlichten.​

In Ik Wonder Jou leg ik 100% positiviteit, 100% liefde, 100% de overtuiging dat jij kostbaar bent! ​

Ik schrijf, spreek en schilder. Als kunstenaar maak ik kleurrijke schilderijen in opdracht of voor exposities in binnen- en buitenland. Vanuit deze schilderijen zijn inmiddels zeven boeken uitgegeven, waaronder Ik lief jou en Ik vrolijk jou. 

Mijn gezin bestaat uit mannen; André, mijn lief, en onze drie zonen, Andréas Wietse, Marc Levi en Daan Boaz. André en ik zijn bijna 30 jaar getrouwd!

Ik lief het leven, mij zomaar gegeven. ​

Een beetje geschiedenis…
Toen ik 13 jaar was hoorde ik voor het eerst dat je een kind van God kunt worden door dit eenvoudig aan God te vragen. Zo bijzonder dat zo’n eenvoudige vraag zoveel in je leven kan veranderen!. Hoewel ik jong was, had ik grote levensvragen. Mijn gehandicapte zus leerde mij levenslessen die ik van niemand anders kon leren.​

Ik heb leiding gegeven aan een basisschool en een communicatie- designbureau. Ook heb ik voor twee publieke omroepen TV programma’s gepresenteerd. Al meer dan 25 jaar geef ik lezingen over ‘levenskunst’, gewoon omdat ik zo van mensen hou en ik zo graag anderen inspireer.

Waar je ook woont, wie je ook bent, wat je angsten, verdriet, hoop en verwachtingen ook zijn. De grote wereld is klein voor de grote wereld van Gods liefde. Dat is mijn visie. Ik wil graag via internet met jou in contact komen. Mag ik jou inspireren? Samen delen wat we zomaar mogen ontvangen: Gods persoonlijke liefde voor elk mens! Bedankt voor je deelname aan dit avontuur!​

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond