Geef niet op!

20200523 W.5.22 - Pinksteren 5

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Geef niet op!

Ik geloof dat God vandaag speciaal iets tegen jou wil zeggen. Ik weet zeker dat het je zal bemoedigen:

“Ik zie je verdriet en je tranen. Ik weet dat je soms wilt opgeven, omdat je het zo moeilijk hebt. Maar weet dat, net zoals Mijn Woord belooft, Ik niet zal toestaan dat je het zó moeilijk krijgt, dat je het niet meer aankan.” (zie 1 Korintiërs 10:13)

Ik heb Mijn Geest in jou geplaatst. Een Geest van wijsheid, moed en kracht.

Luister niet naar de stem die je vertelt dat het allemaal voorbij is. De stem die je vertelt dat je alleen en waardeloos bent.

Ik zie je. Ik zie je en Ik noem je bij je naam!

Sta op. Kijk in Mijn ogen. Ik ben hier. Ik zit nog steeds op Mijn troon en Ik regeer nog steeds. Ik ben bij je, vlak naast je. Ik hou van je.

Geef al je lasten maar aan Mij.

Geef Me de ruimte om je te herstellen. Ik wil je dragen.

Vertrouw Mij. Ik zal je leiden en je de weg wijzen die je moet gaan. (Zie Psalm 32:8)

Hou vol! Geef niet op!” 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter